KezdőlapKiállításokChampions of Austria

Champions of Austria

Graz CACIB, második nap

A szívverésem gyorsul, izzad a tenyerem, a feszültség tapintható, de közben egyszerűen nem tudjuk abbahagyni a vigyorgást. Jönnek bernik, ez a mi napunk!

Mindkét berni pásztorunknak egy győzelem hiányzik az osztrák champion címhez, azért jöttünk hogy ezt begyűjtsük. Nem lesz könnyű, erős a mezőny, nagyon izgulunk.

Látjuk, kozmetikában előnyben vagyunk a mezőnyhöz képest – Bajkó Erika munkáját nem lehet utolérni -, arra számítunk hogy ringmunkában is a többség előtt járunk.

A kutyáink közül először Bosco kerül sorra a champion kanok között. Gyönyörűen dolgozik, nagyon figyel, belülről érzem, hogy jók vagyunk. Remekül mozog, a napi edzések szépen visszaköszönnek minden mozdulatán. Már jön is a bíró gratulálni, megnyertük az osztályt! Bosco osztrák champion! Utána még a CACIB címet is behúzzuk, talán a 14. CACIB győzelme ez Bosconak. Soha nem gondoltuk volna. Nagyon boldogok vagyunk!

A neheze viszont most jön. Szívünk csücske Daisy nyílt osztályban indul, de lehet hogy eltaktikáztuk, nagyon erős a mezőny. Négyen vagyunk az osztályban, rajtunk kívül egy csodaszép Rummelsbach szuka és Kolar Petra két gyönyörű kutyája, Bella Bambola és Be Happy. Hogy fogjuk ez megnyerni?

Daisy szuperül dolgozik, külsőre is csúcsformában van, érzésre minden remekül megy. A bíró nem nagyon foglalkozik velünk, az elején megnézte a kutyát, de utána végig a többiekre koncentrál.

Aha, futni kell még mindjárt. Mit mond? Menjünk előre? Meg fogjuk nyerni!!! Gratulál! Megnyertük!!! Daisy is osztrák champion!

A ring mellett ugrálok, ezért jöttünk, sikerült!

Champions of Austria!

A délutáni Best in Show programra még össze kell szedni magunkat, a párosok versenyébe neveztük Boscot és Daisyt. Mivel az előző napon ezt a kategóriát megnyertük jack russelleinkkel, elég nagy magunkkal szemben az elvárásunk.

Remekül jönnek velem a kutyák, egyszerre lépnek, úgy érzem a pórázra se lenne szükség velük a munkához. Lendületből, szabadon megállnak, nagyon jó megy minden. Bekerülünk a szűkítésbe, eddig nagyon jó, már biztosan dobogósok vagyunk.  Sőt, megnyertük!!! Bosco és Daisy a legjobb páros a második napon!

Négy kutyával neveztünk a grazi kiállításra, mind a négy megnyerte az osztályát és eljutott a BIS program dobogójának tetejéig. Elégedettebbek nem is lehetnénk.

 

 

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk neked! Részletes leírás