KezdőlapMindennapokDOGZ Fesztivál 2024

DOGZ Fesztivál 2024

Berni pásztorkutya falkaséta Budapest szívében!

Hétvégén Magyarország első számú lakossági kutyás rendezvényén, a DOGZ Fesztivál és Konferencián vettünk részt a Városligetben, ahol hat kutyánkkal népszerűsítettük a berni pásztorkutya és a jack russell terrier fajtát.

A bernikkel a reggeli napindító berni pásztorkutya falkasétát céloztuk meg, melynek védnöke Jean-François Paroz, Svájc magyarországi nagykövete volt. A sétát a nagykövet és Ziegler Gábor – kennelünk egyik alapítója – vezette, rengeteg bernivel vonultak együtt a fajtát gyönyörű környezetben és nagy média nyilvánosság előtt népszerűsítve.

A nagykövet is a mi egyik kutyánkat, Daisyt sétáltatta a falkasétán, míg Gábor Magnust vezette fel. Rajtuk kívül a sétán még Lenná és Penny vett részt tenyészetünk kutyái közül.

Nagy örömünkre a tőlünk származó kutyák közül többen is velünk vonultak a mentben, a Jacks and Bears kutyák közül ott volt Ringo, Hugó, Buci és Vilma is a gazdikkal. Remek családi program volt, rengeteg berni pásztorral.

A berni falkasétáról készült videót itt tudod megnézni.

A programból ugyanakkor a jackek se maradhattak ki, a napot záró összfajtás falkasétán két kutyánk, Hermes és Fire vett részt.

Ez a videó pedig talán még jobban megmutatja milyen klassz nap volt!

Címkék: Ambassador, bernese kennel, bernese mountain dog, bernipásztor kennel, breeder, embassy, jack russell, jack russell terrier, nagykövet, nagykövetség, svájc, svájci havasi kutyák, swiss, switzerland, tenyésztő
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk neked! Részletes leírás